20 Ağustos 2013 Salı

Menopozda Beslenme ve Bölgesel Kilo Verme


Menopozda beslenme , kadınların hayatları bir geçiş aşamasındayken, sıkıntılarını en aza indirebilmek için muhakkak dikkat etmesi gereken bir unsurdur. Beslenme programını değişen hormonlarına göre belirlemek bir kadının bu dönemi çok rahat atlatmasını sağlayabilir ve bir yandan da menopozla birlikte gelen metabolizma yavaşlaması durumunun önüne geçilerek kilo verme sağlanabilir.

Menopoz konusu üzerinde önde gelen Amerikalı uzmanlar birine göre, Dr Karen Deighan "olumlu bir tutum ve biraz hazırlık" Bu arada kadınlarda menopoz büyük bir fark yaratabilir. Ortaya çıkmadan menopoz semptomları Hedefleme hayatının bu dönemini buruna önemlidir.
"Menopoz bir hastalık değildir Bu normal bir olaydır,. Hayatının bir aşamasından başka bir geçit."

Sağlık açısından kadınların mesleki isteklerini yerine getiren, kendi kariyerinin "en verimli ve kazançlı aşamaları" girdiğinizde Menopoz birçok durumda zamanı. Ayrıca birçok çocuk evi terk zamanı - kadın fırsat ve kendilerini odaklanmak için zaman verir. Menopoz belirtileri göre, "Menopoz benzeri görülmemiş bir özgüven, özgürlük ve kadınlar için mali kurtuluş bir zaman olabilir."

Ayrıca, yeni bir Amerikan çalışmada stres, daha düşük gelir ve yaşlanma yönelik tutumlar kadınlarda menopoz semptomları yaşanan yolu üzerinde önemli bir etkisi olduğunu buldu. Yaşam üzerinde olumlu bir bakış açısı olan kadınların menopoz geçmesi biçimini değiştirir.

Dr Sheryl Kingsberg, Ohio Case Western Reserve Üniversitesi, bu batı kadınlar için yaşam beklentisi bir kadının yaşamının üçte menopozdan sonra yer almak anlamına gelir yaş, fazla 82 yıldır ortaya koymaktadır. O kadın hatırlatıyor, "Menopoz bir hastalık değildir Bu normal bir olaydır,. Hayatının bir aşamasından başka bir geçit."

Genel sağlık konusundaki tüm bilmek istediklerinize genelsaglikk.com u ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Bölgesel kilo verme  genellikle büyüdükçe kilolarını korumak için mücadele.Bu menopozal kadınlarda en fazla% 90 menopoz (perimenopoz) hem de menopoz döneminde giden dönemde kilo bir tür deneyim olduğu tahmin edilmektedir.

Hızlı kilo vermek genetik faktörler, stres ve yaşlanma ile ilişkili kas dokusu kaybı ile birlikte hormonal dengesizlikler kendi bel birkaç ekstra inç olan kadınların etkileyebilir . Ayrıca, menopozal kadınlarda, özellikle de yaşıyor zayıflatıcı belirtileri, sık sık egzersiz kat daha az olasıdır. Buna ek olarak, Christiane Northrup, MD, uluslararası alanda tanınan yazar ve konuşmacı göre "kadınlar, alarak ve yağ depolama da vücudumuzun daha verimli hale, hayatında daha önce ile karşılaştırıldığında orta yaş 10-15 yaklaşık yüzde bir metabolik yavaşlama deneyimi" kadın sağlığı ve sağlıklı yaşam için bir güçlendirici bir yaklaşımla.

Menopoz sırasında edinilen ağırlığı artık karın bölgesinde yerine yerleşmek eğilimi, eşit kendisini dağıtır. Birçok kadın yavaş yavaş menopoz sırasında 5 ila 15 kilo ve diyet adapte sürece, kilo artışı daha da belirgin olabilir.

Kadınların yaşlandıkça, vücutlarının bir değişiklik bekleyebilirsiniz. Hafif bir kilo beklenebilir rağmen (ve hatta sıcak basması gibi bazı menopoz semptomları, kolay olabilir) aşırı kilo alımı bile, yüksek kolesterol, yüksek kan basıncına neden tip 2 diyabet riskini artırabilir gibi sorunlu ve bazı kanser türleri. Birçok ekstra kilo taşıyan varsa, menopoz semptomları da bir sonucu olarak kötü olabilir.
Mayo Clinic göre: "50 yaşındaki veya daha az 4,4 olarak kilo kazanmak yüzde 30 meme kanseri riskini artırabilir."

Bu kilo alımı önlemek ya da mücadele için, egzersiz miktarını artırmak için ve bir egzersiz tutarlı olmak önemlidir. Onlar metabolizma üzerinde büyük hasara yol olarak kazasında diyetler menopoz döneminde her ne pahasına kaçınılmalıdır. Kadın yerine onların yaşam tarzı değiştirmek ve kendi sağlığını geliştirmek için gerekli önlemleri almalıdır. Rafine şeker kaçınmak ve zengin bir alt kalorili diyet için yerine tercih çok önemlidir. Bu osteoporoz için daha büyük bir risk yol açabilir Ancak, çok fazla kilo da tehlikeli olabilir.

Hızlı kilo vermenin yöntemlerine ulaşmak için hizlikilovermek.net sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder